NEO SAUMAL сублимацияланған құрғақ бие сүті
NEO SAUMAL – бұл ағзаның қорғаныс күшін арттыратын, жеңіл сіңетін және жасаруға ықпал ететін ерекше диеталық өнім.
Сүттің барлық түрлерінің ішінде құрамы мен құрылымы жағынан ана сүтіне ең жақыны — бие сүті, өйткені ол альбуминдік топқа жатады. Осы ерекшелігіне байланысты NEO SAUMAL ағзада тез қорытылады және толық сіңеді.
Үй жануарларының басқа сүттері казеиндік топқа жатады, бұл кейде аллергиялық реакция туындатуы мүмкін. Бие сүті барлық дәрумендер топтарына: A, B, C, D, E, PP өте бай. Әсіресе, құрамындағы С дәруменінің мөлшері басқа сүт түрлерінен бірнеше есе жоғары: NEO SAUMAL-дың 2–3 капсуласы ағзаның бұл дәруменге деген тәуліктік қажеттілігін толық қамтамасыз етуге жәрдемдеседі. Аскорбин қышқылының (С дәрумені) басқа дәрумендермен, әсіресе B, A және E топтарымен физиологиялық үйлесімі созылмалы аурулар кезінде оң әсер етеді.
Сұрақ - Жауап
• Қабынуды басады;
• Шырышты қабаттың қалпына келуін жеделдетеді;
• Асқазан қышқылынан қорғайтын табиғи қабат түзеді;
• Коллагеннің көмегімен микрожаралардың жазылуын қолдайды.
Шамамен 30–40 минут ішінде белсенді заттар қанға өтіп, бүкіл ас қорыту жүйесінің жұмысын жақсартады. Бұл өнім гастриттің белгілерін жеңілдетуге, асқазанның қорғаныс функцияларын қалпына келтіруге нақты көмек береді.




Өндіріс технологиясы
Біздің өндірісіміз экологиялық таза өнімдерді пайдаланып, жоғары сапа стандарттарын қатаң сақтай отырып, заманауи технологиялар көмегімен жасауға негізделген. Сублимациялық кептіру әдісі — сүттегі суды мұзға айналдырып, содан кейін оны буға айналдыру арқылы алып тастау процесі. Бұл әдіс сүттің бастапқы құрылымы мен құндылықтарын бұзбайды. Өнімнен 70–90% су теріс температурада (мұз күйінде), қалғаны оң температурада алынады. Зерттеулер көрсеткендей, сублимацияланған сүттің дәмі мен биологиялық қасиеттері шикі сүтке өте жақын. Аталған әдіспен алынған сүт — толыққанды ақуыздар, майлар, көмірсулар және микроэлементтерге бай, жоғары құндылықтағы өнім.